Nazad na vijesti
16. izdanje Advanced Technology Daysa u Zagrebu početkom prosinca
8. prosinac 2021.

16. izdanje Advanced Technology Daysa u Zagrebu početkom prosinca

Omiljena konferencija IT zajednice, Advanced Technology Days, održat će se 8. i 9.12.2021. uživo u zagrebačkom Mozaik Event Centru.

Donijet će kvalitetan pregled svih novosti iz svijeta IT-ja, predstavljen kroz 4 programska smjera i 50-ak predavanja, te priliku za druženje članova IT zajednice. Konferencija je ugled među sudionicima zaslužila kvalitetnim predavanjima koja posjetiteljima daju detaljan i stručan uvid u najaktualnije tehnologije, novosti i predstavljaju nova rješenja i uspješne slučajeve. Prijave na konferenciju su otvorene online. Early bird razdoblje povoljnije cijene kotizacije traje do 15. studenog pa cijena trenutno iznosi 799,00 kn + PDV. Za AmCham članove osigurali smo 10% popusta na aktualnu cijenu u trenutku prijave.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se