Nazad na vijesti
17. Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW
4. travanj 2023.

17. Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW

Zadovoljstvo nam je najaviti da će se 04.04.2023. u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu održat 17. Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW.

Konferencija digitalne medicine FUTURE IS NOW je platforma koja okuplja relevatne dionike u digitalizaciji medicine, centar je novih ideja, trendova, upoznavanja stručnjaka i sklapanja poslova.

Jedna od središnjih tema konferencije bit će Nacionalni preventivni program ranog otkrivanja raka vrata maternice. Radna skupina Ministarstva zdravstva usuglasila je da će se u prvoj fazi Nacionalnog plana provoditi tzv. kotestiranje, tj. iz jednog uzorka površinskih stanica vrata maternice radit će se Papa test i HPV test, što se smatra najprimjerenijom inovativnom metodom u otkrivanju te vrste raka. Upravo o tome će se govoriti na ovogodišnjoj konferenciji.

Jedna od važnih tema konferencije biti će i kako tehnologija pomaže kod managementa nezaraznih kroničnih bolesti koje u svim razvijenim zemljama svijeta predstavljaju vodeći javnozdravstveni problem i glavno su opterećenje zdravstvenih sustava.

Svake godine konferencija je podržana i od strane Ministarstva zdravstva čiji predstavnici aktivno sudjeluju u programu.

Konferencija FUTURE IS NOW održava se u Zagrebu osmu godinu za redom, a cilj je okupiti lidere razvojnih procesa iz područja digitalne medicine iz regije i Europe.

Na konferenciji će sudjelovati svi dionici tog procesa kao što su zdravstvene i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, liječnici, osiguravatelji, startup tvrtke te male i srednje tvrtke koje se bave zdravstvom.

Konferencija FUTURE IS NOW održava se na godišnjoj razini u Zagrebu, Pragu, Bratislavi, Budimpešti i Beogradu.

Za članove AmCham-a do 15.03.2023. organizatori su osigurali 20% popusta na kupnju kotizacije. Program konferencije i forma za prijavu dostupna je na - https://www.hit-konferencija.hr/. Kako bi iskoristili popust, sve što je potrebno je u pri registraciji u napomeni upisati "AmCham"

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se