natrag na listu članova

3M (East) AG Podružnica RH

Kategorija Corporate Member Industrija: Zdravstvo

Hrvatsko poduzeće 3M odgovorno je za prodajne i marketinške aktivnosti za 3M-ove proizvode u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Albaniji.

3M je inovacijsko poduzeće koje čini napredak mogućim. Njegovi proizvodi i rješenja osiguravaju transformaciju, omogućavaju uspjeh korisnika i poboljšavaju živote ljudi diljem svijeta. Naše inovacije proizlaze iz suradnje brojnih djelatnika koji dijele i oblikuju ideje kako bi ostvarili produktivnije rezultate nego što bi to bio slučaj da rade samostalno. Poduzeće 3M promiče proizvode iz svih svojih odjela: riječ je o korisničkim proizvodima, elektronici i energetici, zdravstvenoj skrbi, industrijskim proizvodima te sigurnosti i grafičkim proizvodima. Naša je vizija da 3M-ova tehnologija osigura napredak svakog poduzeća, da 3M-ovi proizvodi obogate svaki dom i da 3M-ove inovacije poboljšaju svaki život.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se