Nazad na vijesti
5. Konferencija o usklađenosti i etici poslovanja na Bledu 6. i 7. studeni
6. studeni 2019.

5. Konferencija o usklađenosti i etici poslovanja na Bledu 6. i 7. studeni

Djelotvoran sustav osiguranja usklađenosti i primjene standarda etičkog poslovanja dio je dobrog upravljanja i profesionalnog obvladavanja rizika, pa baš iz tog razloga podržavamo ovaj ugledan partnerski događaj!

Fokusna tema ovogodišnje konferencije bit će usklađenost poslovanja, tehnologija i globalni rizici o čemu će raspravljati Tim Tyler (ICA), Jenny Schmigale (Scandlines), Blanca Lopez Alonso (Impact on Integrity), Manfred Klika (RWA), Sally March (IE University) i ostali predavači. Međunarodna godišnja konferencija o usklađenosti i etici poslovanja na Bledu u posljednje četiri godine zabilježila je više od 300 posjeta. Ove godine organizatori očekuju oko 150 polaznika i široku međunarodnu prisutnost stručnjaka i menadžera koji se bave upravljanjem usklađenošću, rizicima, općim upravljanjem, pravnim poslovima, internom revizijom itd. Posjetitelji dolaze iz pretežno europskih zemalja i raznolikih djelatnosti, kao što su financije, farmacija, telekomunikacije, trgovina, energetika, logistika, kao i iz javnog sektora.

AmCham Hrvatska kao ovogodišnji partner konferencije svojim članovima pruža 15 % popusta kod prijave! Prijaviti se možete putem linka: https://event.meetpoint.si/eisep-bled-conference/Prijava Kod prijave obavezno navedite, da ste član partnerske organizacije AmCham Hrvatska i izaberite cijenu za partnerske organizacije, koja će se automatski zabilježiti na predračunu.

Više informacija o konferenciji možete dobiti putem linka: https://eisep.si/en/

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se