Nazad na vijesti
10. listopad 2019.

Adriatic AWS Innovation Days 2019

Svjetski i regionalni stručnjaci u cloud tehnologijama dolaze u Opatiju ovog listopada – budi i ti dio događanja. 10. i 11. listopada, Opatija – Konferencija Adriatic AWS Innovation Days 2019 okupiti će vrhunske svjetske i regionalne stručnjake iz područja cloud tehnologija, koji će pričati i diskutirati o tehnološkim naprecima i inovacijama vodećeg pružatelja cloud usluga - Amazon Web Services.

Raspored za oba dana konferencije prepun je kvalitetnih predavanja, panel diskusija i prilika za networking te se nalazi na službenoj web stranici.

Organizatori su već najavili renomirane svjetske i regionalne stručnjake i predavače, poput Mark Schwartza, AWS-ovog stratega i autora višestrukih knjiga uspješnica te Nick Larsena, potpredsjednika tvrtke iOLAP, koji će s publikom podijeliti svoja dugogodišnja iskustva u implementacijama cloud tehnologija u vodećim američkim i globalnim tvrtkama.

Također nam iz AWS-a dolaze Yiannis Nasios, AWS-ov teritorijalni menadžer za našu regiju, Domagoj Kovač, stručnjak za baze podataka koji će doprinijeti konferenciji sa svojim dugogodišnjim iskustvom u kreiranju robusnih podatkovnih rješenja u Benelux regiji te Darko Mesaroš, arhitekt specijalnih rješenja koji posjeduje zavidno znanje i ekspertizu u AWS servisima i njihovoj primjeni u svrhu razvoja aplikacija nove generacije.

Izdvojili bi i Tomaža Borštnara, glavnog arhitekta rješenja tvrtke Fast Lane Central Eastern Europe, koja jedina u našoj regiji nudi usluge treninga i certificiranja u AWS tehnologijama kao i Jan Niklas Freya iz tvrtke VMware, koji će s publikom podijeliti nova rješenja proizašla iz kolaboracije između tvrtki VMware-a i AWS-a.

Konferencija će se realizirati u zajedničkoj organizaciji riječke IT tvrtke iOLAP i Amazon Web Services (AWS), koji su osigurali svim zainteresiranim sudionicima besplatnu kotizaciju do popunjenja slobodnih kapaciteta. Više detalja o konferenciji te samu prijavu, možete pronaći na službenoj stranici konferencije: https://adriatica.ws.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se