Nazad na vijesti
Adriatic AWS Innovation Days 2019
25. rujan 2019.

Adriatic AWS Innovation Days 2019

Formula do uspjeha u vodećim cloud tehnologijama vraća se u našu regiju

Adriatic AWS Innovation Days 2019 konferencija održati će se u Opatiji, 10. i 11. listopada 2019. godine u zajedničkoj organizaciji riječke IT tvrtke iOLAP i vodećeg svjetskog pružatelja cloud usluga Amazon Web Services (AWS), na kojoj će sudionici moći saznati više o tehnološkim napredcima, inovacijama i rješenjima iz područja cloud tehnologija.

Krilatica ovogodišnjeg izdanja glasi 'Leading the way', koja ukazuje na vodeću poziciju AWS-a među pružateljima cloud usluga, iOLAP-a kao vodećeg implementatora AWS servisa, a ujedno i konferenciju kao vodeću i jedinstvenu u našoj široj regiji. Konferencija je namjenjena općoj, poslovnoj i informatičkoj javnosti, od menadžera i voditelja tvrtki, IT stručnjaka do računalnih programera.

Glavne ovogodišnje teme konferencije biti će modernizacija aplikacija, analiza podataka, sigurnost i DevOps te umjetna inteligencija i strojno učenje, koje će se protezati kroz dva dana predavanja, radionica, panel diskusija i okruglih stolova.

Konferencija će okupiti vodeće domaće i internacionalne predavače koji će s publikom podijeliti iskustva korištenja AWS servisa u svojim poduzećima.

Svijetlo pozornice će, kao glavni govornik, zauzeti globalno renomirani Mark Schwartz – AWS-ov strateg i evangelist, koji pomaže vodećim tvrtkama diljem svijeta s digitalnom transformacijom pomoću AWS-ovih cloud servisa.

Također iz Sjedinjenih Američkih Država dolazi Nick Larsen, potpredsjednik tvrtke iOLAP i vrhunski stručnjak koji je pomogao vodećim američkim korporacijama migrirati na AWS i iskoristiti benefite cloud tehnologija u svrhu unaprjeđenja poslovanja.

Organizatori su osigurali svim zainteresiranim sudionicima besplatnu kotizaciju do popunjenja slobodnih kapaciteta, a više detalja o konferenciji te samu prijavu, možete pronaći na službenoj stranici konferencije Adriatic AWS Innovation Days

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 240 članova, koji zapošljavaju više od 80.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se