natrag na listu članova

AG04 Innovative Solutions d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Informacijska tehnologija

AGENCY04 je tvrtka sa snažnim timom od 100 ljudi. Pruža usluge izrade specijaliziranih poslovnih softverskih rješenja, razvoja vlastitih rješenja na području industrije evenata i financija te usluge savjetovanja. AGENCY04 mlada je i brzorastuća tvrtka s izvrsnom radnom atmosferom i dobro razvijenim sustavom mentoriranja.

Uslugu razvoja kompleksnih softverskih rješenja klijentima pruža po načelu ključ u ruke ili u poslu posvećenoga tima koji radi na razvoju samo za njihove potrebe. Iza AGENCY04 su stotine “enterprise” projekata u raznim domenama: bankarstvo, telekomunikacije, “government”, “fintech”, farmacija i zdravstvo. Usluge AGENCY04 namijenjene su malim, srednjim i velikim tvrtkama iz različitih područja djelovanja: softverskim tvrtkama, financijskim institucijama, obrazovnim institucijama, farmaceutskim tvrtkama, javnoj upravi, kemijskoj te građevinskoj industriji. Važno je istaknuti kako 80% prihoda dolazi iz izvoza koji se ostvaruje u državama poput Njemačke, Austrije, Švicarske, Nizozemske i SAD-a. Neki od klijenata su Strabag, Elca, Amplexor, XebiaLabs, Iskon, A1, Addiko banka.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se