natrag na listu članova

Allianz Hrvatska d.d.

Kategorija Corporate Member Industrija: Financijske usluge

U svijetu koji se neprestano mijenja, a svaki dan je novi izazov, Allianz svojim klijentima pomaže u kreiranju sigurnije budućnosti i umanjivanju rizika kroz niz visokokvalitetnih osigurateljnih rješenja.

Klijent je u fokusu svakog segmenta našeg poslovanja, počevši od kreiranja proizvoda do isplate šteta. Kontinuirano povećanje broja klijenata koji nam poklanjaju svoje povjerenje razlog je zadovoljstva i potvrda dobroga rada, ali i obveza na izvrsnost, transparentnost i odgovornost u kreiranju i plasiranju naših proizvoda i usluga i u budućnosti. Allianz je prepoznat kao pouzdan partner koji nudi prvoklasne usluge, kao inovator i osiguravatelj koji donosi globalne standarde na domaće tržište. Održivost je dio našeg korporativnog DNK, a dugoročni ishodi glavna sastavnica našeg posla. Pomažemo našim klijentima, partnerima i cijeloj zajednici u suočavanju i nalaženju prvih odgovora na izazove kao što su klimatske promjene i prirodne katastrofe, a istodobno aktivno pridonosimo većoj socijalnoj uključenosti djece s teškoćama u razvoju u društvo te promoviramo paraolimpijske vrijednosti i podržavamo sportaše s invaliditetom.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se