natrag na listu članova

Amadria Park Hoteli (Solaris d.d.)

Kategorija Corporate Member Industrija: Ugostiteljstvo

Amadria Park novi je brend hotela koji obuhvaća najbolje hotele poznatih brendova Solaris Resorta iz Šibenika i Milenij hotela iz Opatije.

Predstavlja novu klasu hrvatskih hotela dizajniranih za potrebe modernih turista, a temelji na slobodi izbora između različitih kvalitetnih opcija, stalnom unaprijeđenju razine usluge i osobnom pristupu svakome gostu. Cilj je gostima koji dolaze na odmor pružiti toplu, obiteljsku atmosferu i biti njihov partner u otkrivanju ljepota jadranske obale. Brend naglašava dugu tradiciju i obiteljske vrijednosti, a njegovo uvođenje je logičan slijed višegodišnjih ulaganja u hotelske kapacitete, uvođenja novih sadržaja i podizanja kvalitete usluge. Amadria Park obuhvaća hotele visoke kategorije u Opatiji (Milenij, Sv. Jakov, Royal, Grand hotel 4 opatijska cvijeta i Agava), Šibeniku (Ivan, Jure, Jakov i Andrija), a od rujna 2018. brendu se pridružuje i hotel Capital, prvi city hotel u grupaciji, smješten u samom središtu Zagreba. Novi hotel nositi će oznaku Heritage, a uređenje hotela kombinacija je internacionalnog dizajna inspiriranog autentičnim lokalnim ozračjem, urbanim stilom života i luksuznim uslugama.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se