Nazad na vijesti
Usvojena dva nova AmCham-ova stajališta
25. svibanj 2018.

Usvojena dva nova AmCham-ova stajališta

Dana 25. svibnja 2018. godine AmCham je predao komentare na javno savjetovanje za Konačni prijedlog Zakona o područjima i sjedištima sudova i Konačni prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sudovima.

Inputi za javno savjetovanje pripremljeni su u formatu AmCham-ovih stajališta:  „Komentari na Konačni prijedlog Zakona o područjima i sjedištima sudova“ i „Komentari na Konačni prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sudovima“ i predani putem web portala e-Savjetovanja.

Nakon što su AmCham-ov Odbor za pravosuđe i Radna skupina za zaštitu intelektualnog vlasništva pripremili dokumente, stajališta su odobrena od strane AmCham-ovih članova te su postala službeni stav Američke gospodarske komore u Hrvatskoj.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 230 članova, koji zapošljavaju više od 80.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se