AmCham Croatia Live with Harvard Business Review Press 2.6.

AmCham nastavlja s programom Live with Harvard Business Review Press u kojem ćete biti u mogućnosti čuti vrhunske pisce knjiga o menadžmentu. Ovaj put gost je autor knjige ""The Three Box Solution Playbook" Manish Tangri.

Post-Pandemic Playbook
Strategija je liderstvo u budućnosti.

Zamislite da je godina 2022. Svijet je osigurao cjepivo COVID-19 zajedno s niskim troškovima, skalabilnim testiranjem virusa i mogućnostima praćenja / revizije virusa - post-pandemijski svijet.

Ono što je započelo zatvaranjima i naglim gospodarskim zastojima 2020. godine, stvorilo je jake šokove potražnje, praćeno šokovima opskrbe i preusmjeravanjem poslovnih modela kako bi se prilagodili rastućim troškovima pandemije. Ubrzao je ne samo trendove poput digitalne transformacije organizacija, već i rizike poput regulatornih, geopolitičkih i deglobalizacijih.

Kako će vaša organizacija premostiti ovo putovanje i zaslužiti svoju vodeću poziciju do kraja sljedećeg desetljeća?

The Three Box Solution je strateški okvir za kretanje u neizvjesnim budućim vremenima upravljajući sadašnjošću, istodobno stvarajući budućnost. Bez sumnje će se svijet brzo mijenjati u budućnosti. Da bi napredovale u budućnosti, tvrtke se moraju pripremiti sada. Moraju se kretati od razmišljanja "trenutnog naprijed" do "budućeg natrag".

U ovom ćemo razgovoru raspravljati o procesu pokretanja novih poslovnih modela u etabliranim tvrtkama kao odgovor na tehnološke poremećaje, netradicionalne konkurente i regulatorne promjene kako bismo stvorili nove motore rasta u svijetu post pandemije.

Knjigu možete kupiti a članovi AmCham-a imaju 20% popusta prilikom kupnje e-knjige koristeći kod AMCHAM2020.

Webinar će biti održan na engleskom jeziku.

Webinar je namijenjen isključivo članovima AmCham-a i besplatan je.

  • 2. lipanj 2020
  • 16:00h - 17:00h
  • Webinar
Pridružite se ovom događanju 2020-06-0216:00 2020-06-0217:00 Europe/Zagreb AmCham Croatia Live with Harvard Business Review Press 2.6. AmCham nastavlja s programom Live with Harvard Business Review Press u kojem ćete biti u mogućnosti čuti vrhunske pisce knjiga o menadžmentu. Ovaj put gost je autor knjige ""The Three Box Solution Playbook" Manish Tangri. Webinar American Chamber of Commerce in Croatia info@amcham.hr
O autoru

Manish Tangri je proveo više od petnaest godina provodeći poduzetničke inovacijske aktivnosti u Fortune 50 organizacijama. Danas u tvrtki Intel Capital, Tangri provodi strateške transakcije: M&A, ulaganje u kapital, partnerstva i strateške projekte. Od 2014. godine, Manish predaje inovativne i strateške koncepte razvoja poslovanja studentima MBA na Sveučilišnoj školi poslovnog obrazovanja Sveučilišta Santa Clara.

O programu u suradnji s HBR Press-om

Webinari uživo s autorima HBR Press-a

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 88.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se