AmCham Croatia Live with Harvard Business Review Press 26.1.

AmCham u suradnji s Harvard Business Review Press-om donosi vrhunske pisce knjiga o menadžmentu. Na ovom on-line događanju Alyssa F. Westring predstavit će ključne uvide iz svoje nove knjige Parents Who Lead.

Pristup vodstva koji trebate kako bi postigli roditeljstvo s ciljem, podstaknuli svoju karijeru i stvorili bogatiji život

Roditelji u današnjem brzom i dezorijentirajućem svijetu lako mogu izgubiti pojam o tome tko su i što je zaista najvažnije. No, roditeljima je moguće napredovati u svim aspektima njihovog života.

U knjizi Parents Who Lead poznati organizacijski psiholozi Stew Friedman i Alyssa Westring nude metodu koja pomaže roditeljima da steknu veći osjećaj svrhe i kontrole, tako da mogu voditi živote koje zaista žele - živote karakterizirane istinskim odnosima i pozitivnim utjecajem.

Uključuje alate koji omogućuju:

  • Dizajnirati snažnu sliku dostižne budućnosti.
  • Povezati se s djecom na svježe, smislene načine za izgradnju povjerenja i razumijevanja.
  • Razvijati zajednicu brige i potpore u svim dijelovima života.
  • Eksperimentirati kako biste otkrili nove načine života i rada koji su bolje usklađeni s temeljnim vrijednostima, poboljšavaju uspješnost i zdravlje te uče djecu kako voditi.

Webinar je namijenjen isključivo članovima AmCham-a i besplatan je.

Molimo Vas prijavite se do 25. siječnja putem poveznice za prijavu. Nakon što izvršite prijavu dobit ćete upute o povezivanju na webinar.

  • 26. siječanj 2021
  • 15:00h - 16:00h
  • Webinar
Pridružite se ovom događanju 2021-01-2615:00 2021-01-2616:00 Europe/Zagreb AmCham Croatia Live with Harvard Business Review Press 26.1. AmCham u suradnji s Harvard Business Review Press-om donosi vrhunske pisce knjiga o menadžmentu. Na ovom on-line događanju Alyssa F. Westring predstavit će ključne uvide iz svoje nove knjige Parents Who Lead. Webinar American Chamber of Commerce in Croatia info@amcham.hr
O autoru

Alyssa F. Westring izvanredna je profesorica menadžmenta na Driehaus College of Business, Sveučilište DePaul. Nagrađivana je edukatorica i prva predsjednička suradnica u DePaulu. Kao direktorica istraživanja za Total Leadership, Westring donosi svoju stručnost za procjenu utjecaja Total Leadership-a na klijente i sudionike programa. Westring se također bavi proučavanjima raznolikosti i inkluzije, s fokusom na razvoj žena u STEM poljima.

O programu u suradnji s HBR Press-om

Webinari uživo s autorima HBR Press-a

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se