Nazad na vijesti
AmCham posluje virtualno
18. ožujak 2020.

AmCham posluje virtualno

Sastanci AmCham-ovih odbora i radnih skupina kao i druga događanja održavat će se virtualno, a program AmCham Talents započinje putem WebEx-a. Događanja koja zahtijevaju fizičku prisutnost poput poslovnih ručkova, konferencija i sl. se odgađaju. Informacije o novima datumima možete pronaći na našim web stranicama. Pazite na sebe i svoje bližnje!

S obzirom da nam je zdravlje i sigurnost naših članova, poslovnih partnera i obitelji te cijele zajednice na prvom mjestu, AmCham Hrvatska nastavlja svoje poslovne aktivnosti prilagođavajući se trenutačnoj situaciji uzrokovanoj virusom COVID-19 te poštujući sve zdravstvene sigurnosne standarde. Stoga smo naše poslovanje prilagodili na način da minimaliziramo izravan fizički kontakt članova.

  • Sastanci AmCham-ovih odbora i radnih skupina kao i druga događanja održavat će se virtualno, odnosno putem Teams-a ili WebEx-a. O svim detaljima bit ćete obaviješteni na vrijeme.
  • Program AmCham Talents nastavlja se u prilagođenom obliku, putem WebEx-a. Više detalja o svakom pojedinom događaju potražite u našem kalendaru događanja.
  • Sva veća događanja koja zahtijevaju fizičku prisutnost poput poslovnih ručkova, konferencija i sl. odgađaju se, a informacije o novima datumima možete pronaći na našim web stranicama.
  • Svi članovi tima i dalje vam stoje na raspolaganju putem mobitela i elektroničke pošte za sve vaše upite, prijedloge, inicijative ili bilo kakvu vrstu pomoći.
  • Poslovni kontakti i aktivnosti odvijaju se prema naputcima i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Aktivnosti koje uključuju fizički dolazak u naše urede, poput sastanaka ili događanja odgađaju se do daljnjega.

Pratite našu web stranicu za sve dodatne obavijesti i eventualne promjene u vezi naših planiranih aktivnosti.

Za aktualne informacije i preporuke vezane uz COVID – 19, posjetite stranice:

Službene stranice Vlade za pravodobne i točne informacije o koronavirusu

Vlada RH

Pazite na sebe i svoje bližnje!

Vaš AmCham

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se