AmCham Talents 2020. - Upis nove generacije polaznika

Doprinos budućnosti Hrvatske razvojem talentiranih i etičnih poslovnih lidera otvorenog uma

AmCham sa zadovoljstvom najavljuje osmu generaciju programa AmCham Talents koja će započeti u ožujku 2020. godine.

Prijave su u tijeku i traju do 23. veljače 2020.

Program AmCham Talents pokrenut je 2013. godine s ciljem pomaganja mladim poslovnim stručnjacima u razvoju njihovih vještina vođenja.

Mladi stručnjaci koji se smatraju zaposlenicima s visokim potencijalom obično imaju mogućnosti za poslijediplomsko obrazovanje i usavršavanje, ali nedostaje im praktično iskustvo i prilike za razvoj „mekih vještina” kroz izravno učenje od lidera iz različitih industrija. Ovim programom želi se premostiti taj jaz i doprinijeti osobnom i poslovnom razvoju takvih zaposlenika kroz održavanje niza interaktivnih događanja pod vodstvom istaknutih lidera i kroz pružanje mogućnosti umrežavanja s kolegama.

Do danas je u programu sudjelovalo više od 500 mladih talenata kojima je vrijedno znanje prenijelo oko 60 istaknutih govornika. Među govornicima bili su i: Barry Rudolph (Presidio Investors), Jurica Novak (McKinsey & Company), Gordan Kožulj (Deloitte Business Advisory Services), Damir Vanđelić (Croatia Osiguranje), Tomislav Car (Infinum), Michael Georg Müller, (Raiffeisenbank Austria), Ivan Vidaković, (Microsoft Croatia), Branko Roglić (Orbico), Katarina Šiber Makar (IN2) itd.

Sedma godina programa je završila u studenom 2019. te vas pozivamo da pogledate kratki film sa završnog događanja i poslušate izjave predavača i intervjue s najboljim kandidatima. Također, na našim web stranicama možete pogledati i program za 2019. godinu kao i sažetke i fotografije s događanja.
 

NAČIN RADA

Program AmCham Talents 2020. uključuje:
- 10 događanja
- Natjecanje za AmCham Talenta godine – sudionici sakupljaju bodove (kroz prisustvovanje na događanjima, zajednički i individualni rad). Tri najbolja kandidata održat će govor i sudjelovati u panel raspravi na završnom događanju.

Događanja:
- Ovisno o predavaču i temi, predavanje može podrazumijevati prezentaciju, intervju s predavačem/ima i rad sudionika kroz raspravu i vježbe
- Predavači će sa sudionicima podijeliti osobna iskustva

Vremenski raspored događanja: Ožujak 2020. – Studeni 2020.
Vrijeme: 17:30-19:30

Sudionici: Zaposlenici poduzeća članova AmCham-a, između 25 i 35 godina starosti

Idealan kandidat za sudjelovanje u programu je predan i odgovoran mladi stručnjak koji pokazuje visoku razinu etičnosti u poslovanju, posjeduje odlične komunikacijske vještine, proaktivan je i prepoznat kao budući poslovni lider od strane svojih nadređenih.
 

PROGRAM

Ožujak 2020.
Uvodno događanje – Speed networking

Ožujak 2020.
Gosp. Mario Aunedi Medek, Direktor/Partner, Alpheus
Upravljanje reputacijom poduzeća

Travanj 2020.
Gosp. Igor Grdić, Country Manager Central Southern Europe, Vertiv
tba

Svibanj 2020.
Gosp. Reno Budić, Managing Partner, Crowe Hrvatska
Upravljanje karijerom

Lipanj 2020.
Gosp. Jean-Pierre Kallanian, Process Facilitator/Human Systems Specialist, EPIConsulting
Spremnost na promjene

Srpanj 2020.
Gosp. Viktor Pavlinić, Predsjednik Uprave, Tele 2
Pozicija izazivača na tržištu

Rujan 2020.
Gđa Viktorija Zadro Huml, Direktorica za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Takeda
Leadership u vrijeme integracije

Listopad 2020.
Miroslav Šaban, Direktor, Philips
Izazovi digitalizacije

Studeni 2020.
Gosp. Jurgen de Ruijter, Član Uprave, Erste Card Club
Krizno vođenje

Studeni 2020.
Završno događanje – izbor i proglašenje AmCham Talenta godine i dodjela diploma

AmCham zadržava pravo promjene programa.


REGISTRACIJA SUDIONIKA

Cijena sudjelovanja u programu:
Cijena sudjelovanja u programu za članove AmCham-a iznosi 1.800 kn (+ PDV) po osobi. Ovaj iznos osigurava pristup svim događanjima. Patron članovi mogu registrirati jednog sudionika bez naknade. Za dodatne sudionike biti će naplaćena redovna cijena.

Dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu preduvjet je za upis u program.

Registracije su otvorene do 23. veljače, 2020. Za registraciju je potrebno ispuniti prijavnicu za sudjelovanje i istu dostaviti na adresu talents@amcham.hr.

U slučaju velikog interesa, broj kandidata po poduzeću biti će ograničen.

MOGUĆNOSTI SPONZORSTVA

Sponzoriranjem ovog programa imate mogućnost promovirati posvećenost Vašeg poduzeća razvoju mladih talenata i učiniti Vaše poduzeće vidljivijim mladim liderima i široj poslovnoj zajednici. Za više informacija, slobodno pogledajte Sponzorsku ponudu.

  • 23. veljača 2020
Prijave putem Prijavnice za sudjelovanje

Prijavnica za sudjelovanje 
 

Tko može sudjelovati?

Zaposlenici poduzeća članova AmCham-a, između 25 i 35 godina starosti.

Idealan kandidat za sudjelovanje u programu je predan i odgovoran mladi stručnjak koji pokazuje visoku razinu etičnosti u poslovanju, posjeduje odlične komunikacijske vještine, proaktivan je i prepoznat kao budući poslovni lider od strane svojih nadređenih.
 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 85.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se