Nazad na vijesti
AmCham Talents Alumni prijave za povezivanje s mentorima
31. ožujak 2021.

AmCham Talents Alumni prijave za povezivanje s mentorima

Pozivamo AmCham Talents Alumni da se povežu s mentorima koji svojim savjetima i iskustvom mogu poduprijeti daljnji razvoj karijere. Program je zamišljen kao neformalne konzultacije virtualno ili uživo prema terminima dogovorenim direktno između mentora i polaznika. Mentori su: Hrvoje Badovinac, Nikola Dujmović, Danko Schonwald i Ivan Vidaković.

Sa zadovoljstvom najavljujemo da AmCham Talents Alumni započinje s programom mentorstva u kojem potencijalno možete pronaći mentora koji će svojim savjetima i iskustvom poduprijeti daljnji razvoj karijere. Program je namijenjen polaznicima svih prethodnih generacija Talents programa kako bi, uz podršku AmCham-a, sustavno mogli nastaviti svoj razvoj.

Za 2021. godinu predvidjeli smo 4 mentora, a zainteresirani će se moći prijaviti motivacijskim pismom i biografijom. Program je zamišljen kao neformalne konzultacije virtualno ili uživo prema terminima dogovorenim direktno između mentora i polaznika.

Prijaviti se možete tako što pošaljete motivacijsko pismo i CV najkasnije do 14. travnja na e-mail adresu: event@amcham.hr.

Mentori:

Hrvoje Badovinac, savjetnik za medicinsku tehnologiju i bivši regionalni direktor Medtronic Adriatic-a iskusan u raznim vještinama ključnim za poslovni uspjeh, kao što su: vođenje, upravljanje projektima, razvoj tržišta, upravljanje talentima i mentorstvo. Nakon završetka Ekonomskog fakulteta u Zagrebu započeo je karijeru u tvrtki Banex, nakon čega je radio za Medtronic u Beču, Austrija. 1996. otvorio je predstavništvo Medtronica u Zagrebu koje je tijekom godina njegovog vodstva postalo središte za jadransku regiju.

Nikola Dujmović, predsjednik / izvršni direktor tvrtke SPAN. Iskusni izvršni direktor s demonstriranom poviješću rada u industriji informacijske tehnologije i usluga. Vješt u poslovnom procesu, pregovaranju, poslovnom planiranju, analizi zahtjeva i poslovnom softveru. Snažan stručnjak za razvoj poslovanja s magistrom znanosti fokusiranim na telekomunikacije i informacijske znanosti sa Sveučilišta u Zagrebu.

Danko Schonwald, šef CPO-a za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu u Novartisu. Iskusni generalni direktor s dokazanom poviješću rada u farmaceutskoj industriji. Vješt u strategiji, pristupu tržištu, oblikovanju zdravstvenog okruženja za beneficije za pacijente, izgradnji timova s ​​visokim učinkom i nadahnuću. Ostvario visoke rezultate u raznim teškim okruženjima. Stručnjak s diplomom doktora medicine i upravljanjem zdravstvenom zaštitom s Medicinskog sveučilišta u Zagrebu.

Ivan Vidaković, direktor tvrtke YOTTA d.o.o. Izvršni direktor ICT-a i poslovanja s više od 35 godina iskustva, uključujući vodstvo, vrhunski menadžment, poslovnu strategiju, razvoj poslovanja, opće upravljanje, upravljanje projektima, prodaju i marketing u Microsoftu CEE te u IBM-u u Hrvatskoj i na Bliskom Istoku. Predsjednik Američke gospodarske komore u Hrvatskoj od 2011. do 2015. i sedam godina član Hrvatskog nacionalnog vijeća za konkurentnost. Ivan je 2016. dobio nagradu za menadžera godine od Hrvatskog udruženja menadžera (CROMA), kao i profesionalno priznanje za osobni doprinos razvoju ICT industrije i digitalnoj transformaciji hrvatskog gospodarstva. Specijalnosti: vodstvo, opće upravljanje, digitalna transformacija, upravljanje i razvoj nadarenosti, mentorstvo, upravljanje projektima, ICT tehnologija i globalni tehnološki trendovi koji utječu na poslovanje itd.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se