Nazad na vijesti
3. svibanj 2018.

AmCham-ova inicijativa o kartičnom poslovanju okupila predstavnika poslovne zajednice i javne uprave

Predstavnici AmCham-a uključujući članove inicijative uvođenja kartičnog poslovanja u javnu upravu iz Addiko Bank-e, Erste Card Club-a, MasterCard-a, PBZ Card-a, Raiffeisenbank-a, Splitske Banke, VISA-e, Zagrebačke Banke i Hrvatske poštanske banke sastali su se s predstavnicima tijela javne vlasti u organizaciji Ministarstva uprave. Pored predstavnika Ministarstva uprave na sastanku su sudjelovali predstavnici Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva financija i FINA-e. 

Tema sastanka bio je početak projekta e-Pristojbe te način na koji bi se kartično poslovanje moglo uvesti u urede javne uprave u sklopu projekta. Predstavnici poslovne zajednice i predstavnici tijela javne vlasti razmijenili su mišljenja o načinu na koji bi se mogao implementirati projekt.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 220 članova, koji zapošljavaju više od 70.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se