natrag na listu članova

Apsolon d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Savjetovanje

S više od 60 stručnjaka specijaliziranih za poslovno savjetovanje privatnog i javnog sektora, razvoj inovacija, digitalnu transformaciju, regulatornu reformu, EU i financijsko savjetovanje, Apsolon je danas vodeća hrvatska konzultantska tvrtka izgrađena na uspjesima, iskustvima i znanjima stečenim u preko 10 godina uspješnog poslovanja.

Svojom ekspertizom stručnjaci Apsolona doprinose razvoju gospodarstva te unapređenju jedinica lokalne samouprave s primarnim fokusom na investicijsko savjetovanje, transformaciju poslovanja i pametnu upravu. Više od 600 zadovoljnih klijenata (korporacija, MSP-ova, organizacija i vlada), 20 razvijenih digitalnih rješenja te osiguranih preko 350 milijuna eura bespovratnih sredstava potvrda su Apsolonove filozofije „Razmišljamo detaljno, stvaramo veliko“ što ga čini predvodnikom u poslovanju u digitalnom dobu.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se