natrag na listu članova

Batarelo Dvojković Vuchetich odvjetničko društvo d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Pravne usluge

BDV je odvjetničko društvo usmjereno na tržište Hrvatske i Srednje i Istočne Europe, a pruža stručne pravne savjete u Hrvatskoj domaćim / međunarodnim tvrtkama, financijskim institucijama i međunarodnim pravnim tvrtkama.

BDV je odvjetničko društvo usmjereno na tržište Hrvatske i Srednje i Istočne Europe, a pruža stručne pravne savjete u Hrvatskoj domaćim / međunarodnim tvrtkama, financijskim institucijama i međunarodnim pravnim tvrtkama. BDV nudi usluge na engleskom, njemačkom i francuskom jeziku. BDV sa iskustvom na području javnog i privatnog poslovanja, korporativnog upravljanja, poreza, bankarstva i financija, intelektualnog vlasništva, restrukturiranja, zaštite podataka, antitrusta, rješavanja sporova dionica i sudskih sporova; pokriva i energetsku, privatnu, maloprodajnu, FMCG, telekomunikacijsku, infrastrukturnu i transportnu industriju. Dok neprestano slijedi dobre primjere tehnoloških inovacija i softverskih rješenja u pravnoj industriji, BDV pruža pravno savjetovanje u kombinaciji sa strateškim rješenjima i pomaže klijentima u rješavanju njihovih izazova. Naša je misija pridonijeti postavljanju najvišeg standarda pravnih usluga na lokalnom tržištu.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se