natrag na listu članova

Bella - Consulting, obrt za poslovne usluge

Kategorija Small Business Member Industrija: Savjetovanje

BELLA-CONSULTING je poslovni subjekt koji se bavi pružanjem konzultantskih usluga na području financija, IT-a i business developmenta.

Kroz brojne uspješne projekte surađivali smo s mnogo velikih hrvatskih kompanija, ali i sa nekoliko američko-hrvatskih startupova. Kroz start-up scenu poduzeće je direktno poslovalo na američkom tržištu, primarno na online te IT području. Poduzeće je u fazi širenja te potencijalne ekspanzije na vanjska tržišta, primarno USA. Osnivač i direktor je Luka Bedrica koji je iskustvo stekao na ključnim pozicijama u financijama i consultingu, radeći za velike međunarodne korporacije kao što su Inditex (Zara), Unilever, A1 itd. Nastavno na početno upoznavanje s AmChamom koje je ostavilo fantastičan dojam, veselimo se članstvu, networkingu, webinarima, sastancima te svim događanjima koja će zasigurno biti od sinergijske koristi!

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se