natrag na listu članova

Black Carpet consulting d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Oglašavanje / PR

BlackCarpet Consulting d.o.o. je agencija za komunikacijski menadžment i savjetovanje, specijalizirana za kreiranje sadržaja i osobne odnose s javnošću, odnosno brending osoba bez obzira na to čime se bavili.

Znanjem i iskustvom pomažemo klijentima da se povežu sa svojom publikom i medijima te povećaju svoju vidljivost na domaćem, regionalnom i inozemnom tržištu. Educirani, stručni i visoko motivirani zaposlenici imaju dugogodišnje iskustvo u radu u raznim hrvatskim tiskanim, digitalnim i elektronskim medijima. Individualno prilazimo svakom klijentu kako bismo zajednički dogovorili strategiju i postigli što bolje rezultate. U radu najviše pozornosti posvećujemo odnosu prema klijentima te smo usmjereni prije svega na rezultate, uvijek nastojeći klijentima pružiti više nego što očekuju. Nudimo sve usluge koje možemo nazvati komunikacijom – brending i osobni brending, strateško komunikacijsko savjetovanje, odnosi s medijima / zakup medija, pozicioniranje ili repozicioniranje u poslovnoj zajednici, upravljanje kriznom situacijom, organizaciju događanja, digitalnu komunikaciju, medijski trening…

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se