Boardroom Discussions: 5G implementacija i priprema kompanija

Na zadnjem događanju četvrte generacije nagrađivanog programa glavni govornici bili su Tonko Obuljen, predsjednik Vijeća Hrvatske regulatorne agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) i Nives Sandri, Nokia Solutions and Networks.

Nova 5G tehnologija je zahvaljujući svojim ključnim karakteristikama prilagođena za primjenu u različitim gospodarskim granama. Njezina primjena znatno podiže produktivnost, odnosno doprinosi boljem iskorištavanju resursa. 5G je zasigurno baza, ali i katalizator digitalne transformacije poslovanja. 5G uz AI osigurava automatizaciju procesa koja će osigurati da se ljudski resursi bave kompleksnijim poslovima. Postoje različiti “use case-ovi” u različitim gospodarskim granama koji su također u različitim fazama implementacije, no jedno je sigurno - oni će vrlo brzo biti u svakodnevnoj primjeni. Primjena 5G infrastrukture doprinosi i ekološkoj održivosti u poslovanju, što je aspekt koji u današnje vrijeme nikako ne smijemo zanemariti. 5G je, takoder, jedna od bitnih komponenti Digital Decade 2030 Europske Unije.

Kratki video s događanja dostupan je na poveznici.

  • 6. prosinac 2022
  • 09:00h - 11:00h
  • AmCham office, Strojarska 22
Rasprodano
Tko može sudjelovati?

Predsjednici i članovi uprava, glavni direktori kao i viši menadžment tvrtki članica AmCham-a.

 

Boardroom Discussions: 5G implementacija i priprema kompanija

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se