Boardroom Discussions: Hrvatska – novi izazivač u digitalnom ringu

Događanja su namjenjena predsjednicima uprava, članovima uprava te glavnim direktorima tvrtki članica Američke gospodarske komore zainteresiranima čuti o trendovima vezanim uz digitalnu transformaciju i koracima operativnog planiranja od lidera u IT sektoru, vodećih tvrtki za savjetovanje u menadžmentu te njihovih kolege iz drugih industrija.

Rasprave će se fokusirati na strateške teme s kojima se poslovni lideri susreću, uključujući izazove, dileme i različite pristupe digitalnoj transformaciji. Za digitalnu transformaciju potrebno je snažno vodstvo koje će pokretati promjene i vizija u vezi dijelova tvrtke koje se žele transformirati.
 

  • 31. siječanj 2019
  • 09:00h - 11:00h
  • AmCham office meeting room, Strojarska cesta 22
Pridružite se ovom događanju 2019-01-3109:00 2019-01-3111:00 Europe/Zagreb Boardroom Discussions: Hrvatska – novi izazivač u digitalnom ringu Događanja su namjenjena predsjednicima uprava, članovima uprava te glavnim direktorima tvrtki članica Američke gospodarske komore zainteresiranima čuti o trendovima vezanim uz digitalnu transformaciju i koracima operativnog planiranja od lidera u IT sektoru, vodećih tvrtki za savjetovanje u menadžmentu te njihovih kolege iz drugih industrija. AmCham office meeting room, Strojarska cesta 22 American Chamber of Commerce in Croatia info@amcham.hr
Hrvatska – novi izazivač u digitalnom ringu

Glavni govornik:

  • Tomislav Brezinščak, Managing Partner Hrvatska i Srbija, McKinsey & Company

 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 230 članova, koji zapošljavaju više od 80.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se