Boardroom Discussions: Hrvatska – novi izazivač u digitalnom ringu

Na drugom događanju programa “Boardroom Discussions – Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave”, gosp. Tomislav Brezinščak, Managing Partner Hrvatska i Srbija, McKinsey & Company je predstavio rezultate McKinseyevog istraživanja o digitalnim izazovima i digitalizaciji kao novom izvoru rasta u Hrvatskoj. Sudionici su sa zanimanjem pratili prezentaciju te sudjelovali u interesantnoj raspravi i razmjeni stavova i mišljenja.

Događanja iz Boardroom Discussions programa namijenjena su predsjednicima i članovima uprava te glavnim direktorima kompanija članica AmCham-a, zainteresiranima čuti o trendovima vezanim za digitalnu transformaciju i operativnim koracima od vodećih konzultantskih kompanija, IT lidera i kolega iz različitih industrija.

Digitalna transformacija će uskoro biti u pozadini svake strateške odluke i postati jednom od pretpostavki za daljnji rast i razvoj svake kompanije. Dok tema obuhvaća niz poslovnih područja, viši menadžeri koji su suočeni s ovim izazovom nemaju uvid u primjere iz kojih mogu učiti. S nizom interaktivnih rasprava usmjerenih na digitalnu trnsformaciju poduzeća, nadamo se premostiti ovu prazninu.
 

  • 31. siječanj 2019
  • 09:00h - 11:00h
  • AmCham office meeting room, Strojarska cesta 22
Rasprodano
Hrvatska – novi izazivač u digitalnom ringu

Glavni govornik:

  • Tomislav Brezinščak, Managing Partner Hrvatska i Srbija, McKinsey & Company

 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 230 članova, koji zapošljavaju više od 80.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se