Boardroom Discussions - Poslovna transformacija zrele kompanije

Na četvrtom događanju programa “Boardroom Discussions – Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave”, gosp. Marko Ćosić, član Uprave, HEP, je govorio o izazovima s kojima se susreće Hrvatska elektroprivreda na putu digitalizacije.

Digitalna transformacija je izazov za svaku kompaniju a posebno za velike, zrele kompanije sa snažnom organizacijskom kulturom i kompleksnom tehnološkom infrastrukturom.

Sudionici ovog događanja raspravljali su o svojim iskustvima i preporukama u procesu digitalizacije.

Rasprave iz Boardroom Discussions programa se fokusiraju na strateške teme s kojima se poslovni lideri susreću, uključujući izazove, dileme i različite pristupe digitalnoj transformaciji. Za digitalnu transformaciju potrebno je snažno vodstvo koje će pokretati promjene i vizija u vezi dijelova tvrtke koje se žele transformirati te smatramo da je uvid u dobre prakse u Hrvatskoj pravi korak u tom smjeru.

  • 11. ožujak 2020
  • 09:00h - 11:00h
  • AmCham office meeting room, Strojarska cesta 22
Rasprodano
Poslovna transformacija zrele kompanije

Glavni govornik:

  • Marko Ćosić, član Uprave, HEP
Boardroom Discussions - Poslovna transformacija zrele kompanije

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se