Boardroom Discussions - Vitalnost poduzeća

Na zadnjem događanju programa “Boardroom Discussions – Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave”, gosp. Tomislav Čorak, Managing Director & Partner, The Boston Consulting Group, je govorio o vitalnosti poduzeća. Sudionici su sa zanimanjem pratili prezentaciju te sudjelovali u interesantnoj raspravi i razmjeni stavova i mišljenja.

Događanja iz Boardroom Discussions programa namijenjena su predsjednicima i članovima uprava te glavnim direktorima kompanija članica AmCham-a, zainteresiranima čuti o trendovima vezanim za digitalnu transformaciju i operativnim koracima od vodećih konzultantskih kompanija, IT lidera i kolega iz različitih industrija.

Digitalna transformacija će uskoro biti u pozadini svake strateške odluke i postati jednom od pretpostavki za daljnji rast i razvoj svake kompanije. Dok tema obuhvaća niz poslovnih područja, viši menadžeri koji su suočeni s ovim izazovom nemaju uvid u primjere iz kojih mogu učiti. S nizom interaktivnih rasprava usmjerenih na digitalnu trnsformaciju poduzeća, nadamo se premostiti ovu prazninu.
 

  • 4. srpanj 2019
  • 09:00h - 11:00h
  • AmCham office meeting room, Strojarska cesta 22
Rasprodano
Vitalnost poduzeća

Glavni govornik:

  • Tomislav Čorak, Managing Director & Partner, The Boston Consulting Group

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se