natrag na listu članova

Boston Consulting Group

Kategorija Patron Member Industrija: Savjetovanje

Boston Consulting Group (BCG) globalna je savjetodavna tvrtka za upravljanje i vodeći svjetski savjetnik za poslovnu strategiju.

Surađujemo s klijentima iz privatnog, javnog i neprofitnog sektora u svim regijama kako bismo identificirali njihove mogućnosti s najvećom vrijednošću, riješili njihove najvažnije izazove i transformirali svoja poduzeća. Osnovan 1963. godine, BCG je privatna tvrtka s 85 ureda u 48 zemalja. Ured BCG u Budimpešti otvoren je 1997. godine i od tada je značajno porastao postajući pouzdani partner glavnih tvrtki u regiji. Koristeći geografski položaj, brzo smo razvili svoju prisutnost i u okolnim zemljama. U jesen 2014. godine proširili smo se dalje u jugoistočnoj Europi razvijajući lokalni tim savjetnika iz Slovenije i Hrvatske. Naš regionalni bazen klijenata sastoji se od vodećih korporacija u srednjoistočnoj Europi. Usko surađujući s drugim europskim uredima, pružamo usluge vodećim nacionalnim i međunarodnim tvrtkama različitih industrija poput energetike, financijskih institucija, telekomunikacija i prijevoza. Za više informacija posjetite www.bcg.com

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se