Nazad na vijesti
Bruno Jelić imenovan za direktora Odjela za korporativne poslove i održivost
14. listopad 2021.

Bruno Jelić imenovan za direktora Odjela za korporativne poslove i održivost

Coca-Cola HBC Adria sa zadovoljstvom objavljuje imenovanje Brune Jelića na mjesto direktora Odjela za korporativne poslove i održivost za poslovnu jedinicu Adria, počevši od 1. rujna 2021. godine.

Bruno se tvrtki pridružio 2016. godine kao voditelj odnosa s javnošću za Hrvatsku, a zatim je 2018. godine preuzeo odgovornost za cijelu poslovnu jedinicu. Nakon toga je 2020. godine promaknut na mjesto rukovoditelja projekta Svijet bez otpada za poslovnu jedinicu Adria. Bruno je vodio organizaciju zbrinjavanja ambalažnoga otpada u poslovnoj jedinici Adria, pri čemu je surađivao s vanjskim dionicima kako bi se pobrinuo da postignemo ciljeve održivoga poslovanja za 2025. godinu i strateške ciljeve projekta Svijet bez otpada za 2030. godinu. Podigao je svijest i povećao znanje organizacije o sustavima odvojenoga prikupljanja otpada, posebice u Sloveniji, gdje je usmjerio industriju prema zajedničkom i učinkovitom pristupu za sakupljanje ambalažnog otpada.

Tijekom 2020. godine Bruno je pružio veliku podršku timu zaduženu za upravljanje kriznim situacijama koji se suočavao s izazovima povezanima s bolešću COVID-19, pri čemu je poseban naglasak stavljao na jasnu komunikaciju i organizaciju. Usto je kao dio svog razvojnog zadatka, vodio komunikaciju unutar i izvan tvrtke tijekom lansiranja robne marke Costa Coffee na hrvatsko i slovensko tržište, koji se pokazao vrlo uspješnim u smislu komunikacijskih rezultata.

Širina Bruninog stručnog znanja i njegova motiviranost za posao odlična su osnova i gorivo koje će pokretati Odjel za korporativne poslove i održivost na uspješnom putu poslovne jedinice Coca-Cola HBC Adria.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 270 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se