natrag na listu članova

CBRE d.o.o. - Podružnica Zagreb

Kategorija Corporate Member Industrija: Nekretnine

CBRE South Eastern Europe (CBRE SEE), je tvrtka u izravnom vlasništvu CBRE Group Inc., najveće svjetske tvrtke za komercijalne nekretnine i ulaganja.

CBRE nudi širok raspon usluga savjetovanja o nekretninama međunarodnim i domaćim klijentima uključujući: upravljanje transakcijama i projektima; upravljanje imovinom i investicijama; procjene nekretnina i savjetodavne usluge; najam i prodaju nekretnina; strateško savjetovanje; razvojne usluge. CBRE SEE, s lokalnim uredima u Zagrebu, Beogradu, Sofiji i Ljubljani, nudi cijeli niz integriranih usluga vezanih za komercijalne nekretnine u osam zemalja u regiji jugoistočne Europe, a to su Srbija, Slovenija, Hrvatska, Bugarska, Bosna i Hercegovina, Sjeverna Makedonija, Albanija i Crna Gora. Bilo da se radi o lokalnom, regionalnom, nacionalnom ili globalnom zadatku, CBRE primjenjuje uvid, iskustvo, znanje i resurse kako bi pomogao klijentima u donošenju poslovnih odluka.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se