Nazad na vijesti
Cisco Connect konferencija
27. veljača 2019.

Cisco Connect konferencija

Cisco Connect konferencija održat će se u Valamar President hotelu u Dubrovniku od 27.- 29.3.2019. pod sloganom Global Vision, Local Knowledge.

Upravo radi toga ćemo Vam u doba digitalne transformacije predstaviti najnovije Cisco tehnologije i novosti usmjerene na više disciplina, kombinirajući globalno iskustvo s regionalnim stručnjacima kako bismo Vama - našim klijentima mogli olakšati izazove modernog poslovnog okruženja. U digitalnoj transformaciji ključnu ulogu imaju fleksibilna softverska rješenja i njihova primjena. Sve veća složenost Multicloud svijeta zahtjeva od Vaših ljudi, procesa i alata da to podrže. Bržim i djelotvornijim usvajanjem Cisco rješenja veće su i Vaše poslovne koristi. Ne smijemo zanemariti važnost Cisco Data Center tehnologije koja se bavi analitikom, prilagođavanjem, automatizacijom i zaštitom sigurnosti poslovnih podataka. Bilo da tek počinjete kao mala tvrtka ili tražite strategije u svojim velikim poduzećima, na ovoj konferenciji pronaći ćete informacije koje su Vam potrebne da Vaše implementacije budu uspješne. Sve ovo ne bi bilo moguće bez Cisco sigurnosnih strategija i rješenja. Iskoristite ovu priliku da od najboljih stručnjaka naučite kako najbolje zaštititi sve segmente poslovnih procesa i razvoja.

Kao i svake godine pored zanimljivih predavanja, labova i radionica, za Vas smo pripremili dodatne sadržaje, nezaobilazni networking i garantiranu zabavu.

Sve informacije i program konferencije možete pronaći na na službenoj web stranici.

Za sve AmCham članove, osigurali smo 10% popusta na cijenu kotizacije.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 230 članova, koji zapošljavaju više od 80.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se