natrag na listu članova

Codupo d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Savjetovanje

CODUPO je započeo svoje poslovanje 2010. godine pružanjem usluga savjetovanja i treninga u području implementacije programa usklađenosti i etike (Compliance & Ethics Program), organizacijske kulture i vodstva.

Pomažemo našim klijentima u dizajniranju, implementaciji i optimizaciji programa s naglaskom na razvoj snažne organizacijske kulture temeljene na vrijednostima. Naš cilj je pomoći organizacijama u postizanju kulturnih transformacija koje pored poštivanja zakona dovode do poboljšanja integriteta i izgradnje interne i eksterne kohezije. Uvjereni smo da je integritet središnja točka učinkovitog programa usklađenosti i etike i ono što čini razliku između dobrih i izvrsnih organizacija. Dr.sc. Silvija Vig, CEO i vlasnik, iskusna je govornica u području usklađenosti i etike, bihevioralne i poslovne etike te autorica knjiga „Poslovna etika – Kako razviti autentično vodstvo i izgraditi kulturu zadovoljnih i angažiranih zaposlenika programima etike i usklađenosti?“.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se