Nazad na vijesti
Konferencija o usklađenosti i etici poslovanja, Bled
19. srpanj 2018.

Konferencija o usklađenosti i etici poslovanja, Bled

AmCham podržava 4. godišnju međunarodnu Konferenciju o usklađenosti i etici poslovanja koja će se održati 18. - 19. listopada 2018.

Istraživanja pokazuju, da tvrtke sa dobrom kulturom usklađenosti i etike stjecaju bolje poslovne rezultate od konkurencije. One su profitabilnije i privlače više talenata. Imajući etičke standarde i zahtjeve za usklađenost poslovanja identificirane i savladane na profesionalan način, ovo vas štiti ne samo od brojnih gubitaka i neprespavanih noći, već također štiti vašu najdražu a najteže stečenu imovinu, vaš osobni i korporativni ugled.

Svi, koji se u okviru vaše djelatnosti povezujete sa usklađenošću poslovanja, standardima poslovne etike, odgovornog, održivog i poštenog poslovanja općenito, cijenit ćete mogućnost, koju vam nudimo kroz partnerstvo sa Europskim institutom za usklađenost i etiku poslovanja – EISEP, u vezi sa glavnim događajem s ovoga područja kod nas.

Povezujuća tema četvrte godišnje konferencije o usklađenosti i etici poslovanja je rizik ugleda. Na ovom linku možete se upoznati sa detaljima programa i beneficijama za članove:  http://eisep.si/en/activities/annual-conference/annual-conference-2018/.

Kao poslasticu ovogodišnjeg programa ponovno uspijevamo okupljati izvrsne i zaista tražene stručnjake iz regije i međunarodnog okruženja. Oni će govoriti o tome, kako loši vođe mogu slomiti čak i državu, a kako etički vođe mogu svijet promijeniti na bolje, što je dodana vrijednost etike kod održivosti poslovanja, konkurentna prednost dobre korporativne komunikacije i kako dobar program usklađenosti može smanjiti rizik za ugled. Također će biti govora o utjecaju razvoja međunarodnih sankcija na poslovanje, koji su novi standardi transparentnosti i česte teme pri rješavanju pitanja sukoba interesa u odnosu javni-privatni sektor.

Predstaviti će se dvije izvrsne priče iz prakse: tvrtke Brussels Airport i Plive d.o.o., članice međunarodne farmaceutske grupe Teva. Na 'izvršnom' okruglom stolu, razgovarat ćemo s uglednim gostima o tome, zašto je ugled imovina organizacije i kako ga zaštititi.

Udahnite svježu energiju, ojačajte vašu ekspertizu i voditeljstvo, saslušajte inspirativne priče tijekom događaja! Imati ćete i mogućnosti za povezivanje, druženje i zabavu. Ovo vam može pružati dodatnu motivaciju za vaš cijenjeni i izazova puni rad, koji se povezuje s pitanjima zakonitog i poštenog poslovanja, kao i s upravljanjem.

Ne propustite priliku za rane prijave, za koje se se primjenjuju niže naknade za registraciju, do 15. kolovoza.

Prijaviti se možete putem online obrasca ovdje: http://eisep.si/en/activities/annual-conference/annual-conference-2018/application/

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 230 članova, koji zapošljavaju više od 80.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se