Nazad na vijesti
Connected with AmCham
23. ožujak 2020.

Connected with AmCham

AmCham organizira seriju webinara „Connected with AmCham“ kako bi svojim članovima pružili relevantne informacije u vrijeme pojave virusa COVID-19.

U cilju pružanja relevantnog stručnog sadržaja za svoje članove AmCham će organizirati seriju webinara putem kojih će biti omogućeno komuniciranje između članova, ali i s predstavnicima institucija o aktualnostima u području organizacije rada i poslovanja uslijed pojave virusa COVID-19.

Sudjelovanje na webinarima besplatno je za članove AmCham-a. Ova online događanja u trajanju do maksimalno 60 minuta organizirat će se pomoću platforme Microsoft Teams. Sudionici će u stvarnom vremenu moći postavljati pitanja predavačima.

Raspored webinara:

Na web stranici pojedinog događanja možete pronaći više detalja te se registrirati za sudjelovanje nakon čega ćete dobiti poveznicu za pristup događanju.

Nadolazeći webinari bit će objavljeni na AmCham-ovim web stranicama.

Ukoliko se želite prijaviti kao predavač za određenu temu u sklopu serije webinara „Connected with AmCham“ kontaktirajte nas na info@amcham.hr.

Pazite na sebe i svoje bližnje!

Vaš AmCham

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se