Nazad na vijesti
DignetSoftware - Konferencija Dignet Days 2019
17. listopad 2019.

DignetSoftware - Konferencija Dignet Days 2019

DignetSoftware organizira godišnju tehnološku konferenciju DignetDays 2019. Konferencija se održava u Cinestaru u Areni centar Zagreb (Lanište), 17. listopada 2019. Konferencija je namijenjena poduzetnicima, vlasnicima tvrtki, direktorima, direktorima financije, direktorima informatike, direktorima ljudskih potencijala i drugih donositeljima odluka na svim razinama.

Ove godine sudionike osim novosti u području implementacije ERP sustava Microsoft Dynamics NAV, LS Retail sustava, BI sustava Strategic Companion Analyzer, Power BI, očekuju i drugi noviteti koji su rezultat našeg proteklog razdoblja, kao nadogradnje spomenutih sustava ili kao tailor-made rješenja za naručitelje. Posvetit ćemo pozornost, IOT rješenjima, AI mogućnostima i sigurnosti u funkcioniranju poslovnih sustava obzirom na loša recentna iskustva nekoliko naših klijenata. Ulaz za sve sudionike je besplatan, a sudionici će imati mogućnost čuti najnovije vijesti iz svijeta poslovnih rješenja, a uz hranu i piće tijekom stanki, bit će mogućnost druženja s drugim sudionicima.

Više o DignetSoftwareu, temama, predavačima i gostima-predavačima možete naći na www.dignet.hr . Svi zainteresirani trebaju se prijaviti što prije jer je broj sudionika ograničen.

DignetSoftware je hrvatska softverska kompanija koja se bavi implementacijom poslovnih softverskih rješenja. Trenutno je prisutna u više od 30 zemalja na četiri kontinenta. DignetSoftware ima kćerinske kompanije u Banja Luci (Bosna i Hercegovina), Beogradu (Srbija) i Melbournu (Australija).

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 85.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se