Nazad na vijesti
DignetSoftware tim u Orlandu i Cape Canaveralu
2. lipanj 2022.

DignetSoftware tim u Orlandu i Cape Canaveralu

Dignet tim sudjelovao je na Directions North America, premijernom događaju Microsoft Dynamics 365 - događanju partnera za partnere i prisustvovao lansiranju rakete SpaceX Falcon 9. Konferencija je bila namijenjena sudionicima za uspostavljanje novih poslovnih kontakata, govorilo se o najboljim praksama i vrijednim alatima za uspješno poslovanje.

Na konferenciji smo upoznali neke tvrtke s kojima već poslujemo i neke druge s kojima namjeravamo poslovati. Tamo smo upoznali Dynamicweb America, jednu od vodećih tvrtki za e-trgovinu koja posluje diljem svijeta, tvrtku s kojom surađujemo nekoliko godina. I bilo je vrlo korisno upoznati njihov američki tim. Naravno, tu je bio naš prijatelj Terry s kojim već poslujemo u Europi.

Tim Digneta posjetio je Cape Canaveral i Svemirski centar John F. Kennedy. Bilo je prekrasno i nevjerojatno vidjeti povijest američkog putovanja u svemir. A povrh svega toga, imali smo sreću biti svjedoci povijesti – biti prisutni na lansiranju rakete SpaceX Falcon 9, koja je nosila prvi potpuno privatni tim astronauta lansiran na Međunarodnu svemirsku stanicu (ISS), let kojeg su čelnici industrije i NASA pozdravili kao prekretnicu u komercijalizaciji svemirskih letova.

 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 270 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se