natrag na listu članova

Diplomacy&Commerce - Color Media Communications d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Mediji i izdavaštvo

Diplomacy & Commerce je mjesečnik na engleskom jeziku koji od rujna 2017. izlazi u suradnji s magazinom The Economist. Magazin izdaje Color Media Communicatons, deo Color Press Group, vodećeg izdavača magazina u Jugoistočnoj Europi

Diplomacy & Commerce je mjesečnik na engleskom jeziku koji od rujna 2017. izlazi u suradnji s magazinom The Economist. Magazin izdaje Color Media Communicatons, deo Color Press Group, vodećeg izdavača magazina u Jugoistočnoj Europi, sa 65 magazina u svom portfelju, 11 vrlo posjećenih web portala, 80 organiziranih konferencija i 23 godine iskustva u medijskom poslovanju. Čitatelji u svakom broju, imaju i ekskluzivnu priliku da čitaju integralne tekstove iz časopisa "The Economist" napisana od strane vodećih kolumnista ovog uglednog časopisa. Teme koje obradjujeo su: Diplomacija, Gospodarstvo, Poslovni sektori: Telekomunikacije, financije, energetika, turizam, trgovina, hrana i poljoprivreda, nekretnine, transport, biznis, IT, prehrambena industrija, duhanska industrija, automobilska industrija, obrazovanje i znanosti, medijska industrija Lifestyle: Kultura, sport, gastronomija, turizam i putovanja. U specijalnim dodacima pod nazivom “Country in focus” predstavljamoodnose određene države i Hrvatske.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se