natrag na listu članova

DNV Adriatica d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Savjetovanje

DNV je globalni pružatelj usluga upravljanja rizicima koji pomaže korisnicima da sigurno i odgovorno poboljšaju poslovnu izvedbu.

Ovo društvo, osnovano 1864. u Oslu, ima globalnu mrežu od 300 ureda u više od 100 zemalja. Pružanjem usluga certificiranja, procjene i obuke pomažemo korisnicima izgraditi povjerenje dionika i stvoriti platformu održivog poslovanja. Društvo DNV poznato je po velikoj predanosti sigurnosti, kvaliteti i brizi za okoliš. U Hrvatskoj smo prisutni 40 godina. Naše sjedište nalazi se u Rijeci, a imamo i urede u Zagrebu, Splitu i Puli. Naše su usluge usmjerene prema upravljanju rizicima povezanim s procesima, sustavima, održivosti, nabavnim lancima, klimatskim promjenama, energetskom učinkovitosti te upravljanjem prirodnim resursima.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se