Nazad na vijesti
Dobrodošlica novom članu: Biliškov Nekretnine d.o.o.
25. svibanj 2022.

Dobrodošlica novom članu: Biliškov Nekretnine d.o.o.

Biliškov Nekretnine d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana 1993. godine. Započeli smo kao pioniri u ovoj vrsti posla u Hrvatskoj.

U godinama poslovanja gradili smo tvrtku, razvijali poslovne procese i postigli zavidan uspjeh. Danas smo jedna od vodećih agencija za posredovanje i savjetovanje u poslovanju nekretninama u Republici Hrvatskoj.

Gđa. Jasminka Biliškov, dipl. pravnik, je osnivač i vlasnica tvrtke, te ujedno dopredjednica Udruženja poslovanja nekretninama pri HGK. Članovi Uprave su kći Jasna Biliškov Barun i sin Marin Biliškov. Agencija ima 20 stalno zaposlenih i mrežu provjerenih stručnih suradnika.

Naša misija je učiniti sve potrebno kako bi zaradili pravo biti vaš agent i mi samouvjereno puštamo neka naša djela govore za sebe. Od nas dobivate rezultate koje očekujete, jer smo usredotočeni na vaše individualne potrebe. Naravno, tu je i naše široko znanje o tržištu, naš stav da se nikada ne predajemo, te nepokolebljiva predanost najvišim etičkim standardima u nekretninskom poslu.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 270 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se