Nazad na vijesti
Dobrodošlica novom članu: Bomark Pak d.o.o.
7. travanj 2021.

Dobrodošlica novom članu: Bomark Pak d.o.o.

Bomark Grupa sastoji se od dvije glavne članice: Bomark Pak d.o.o. i Bomark Ambalaža d.o.o.

Bomark Pak d.o.o. jest jedini hrvatski proizvođač stretch folije koji se nalazi u top 3 najveća proizvođača stretch folije u Europi s tržišnom pozicijom od 5% cijelog EU tržišta. Proizvodni pogon nalazi se u Ludbregu na površini od 5 Ha u kojem je zaposleno 200 zaposlenika. Uz svjetske dobavne partnere poput Westlake-a, Exxon-a, Sabic-a, Dow Chemicals i mnogih drugih, Bomark Pak godišnje proizvede preko 60.000 tona stretch folije.
Druga najveća članica grupacije jest Bomark Ambalaža, najveći distributer ambalažnih proizvoda u Hrvatskoj s podružnicama u BiH, Srbiji i Sloveniji. Distributivni dio poslovanja u sve 4 zemlje broji 100 zaposlenika, koji kao okosnica poslovanja su ključni faktor za daljnji razvoj i napredak.
Bomark Ambalaža d.o.o. jest lider u distribuciji svih vrsta ambalažnih proizvoda s asortimanom od preko 5000 proizvoda i distributivnim centrom u Varaždinu  od 12.000 m2 sa stalnom zalihom od preko 1000 različitih artikala. Sve članice Bomark Grupe u 2020. su zajedno generirale promet od preko 680 milijuna kuna.
Preko 25 godina iskustva omogućilo nam je rješavanje svih vrsta potreba za ambalažnim proizvodima uz stručnu podršku i savjetovanje, što i potvrđujemo referencama poput Coca-Cola Hellenic, Zagrebačka pivovara, Podravka i drugi, i nadalje činjenicom da se preko 90% proizvodnog kapaciteta izvozi na visoko konkurentna europska tržišta.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se