Nazad na vijesti
Dobrodošlica novom članu: Vingd d.o.o.
12. kolovoz 2019.

Dobrodošlica novom članu: Vingd d.o.o.

Vingd stvara emocionalno inteligentne AI proizvode.

Organizacije koje cijene odnose sa svojim zaposlenicima, partnerima i kupcima već ulažu u održavanje tih odnosa zdravim i produktivnim. Međutim, emocionalno inteligentan AI može im dati nadljudske sposobnosti u upravljanju tim odnosima. One prelaze s reaktivnog na proaktivno jer AI otkriva obrasce u podacima koje već ionako prikupljaju. Takve organizacije prelaze s ponekad zanimljivih do super relevantnih, jer AI personalizira svako iskustvo i komunikaciju.

Organizacije ne trebaju graditi novu golemu infrastrukturu jer Vingdova rješenja za AI potiču angažman putem kanala koji se već koriste, kao što su WhatsApp, tekstualne poruke, CRM, e-pošta, mobilna aplikacija, web itd. Vingd trenutno pomaže izgraditi snažnije odnose u nekoliko industrija: zdravstvo, bankarstvo, telekomunikacije, zapošljavanje, ljudski potencijali i veleprodaja.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se