natrag na listu članova

Euro Grant Konzalting d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Savjetovanje

Euro Grant Konzalting d.o.o. je poljska tvrtka sa sjedištem u Hrvatskoj. Specijalizirani smo za razvojne i konzultantske usluge, EU fondove, financijsko upravljanje, računovodstvo i niz drugih usluga za razvoj vašeg poslovanja.

Nakon šest godina uspješnog rada s EU fondovima i realizacije više od 70 milijuna eura ulaganja, svojim iskustvom pomažemo drugim stranim tvrtkama u razvoju poslovanja u Hrvatskoj. Između 2018. i 2021. godine osigurali smo više od 50 milijuna eura bespovratnih sredstava za financiranje investicijskih poduhvata za naše klijente, koji uključuju osnivanje poslovnih objekata, kao i implementaciju novih poslovnih i digitalnih rješenja i alata. Na temelju našeg iskustva u upravljanju projektima u EU-u možemo pružiti podršku u smislu provedbe postupaka nabave za mala i srednja poduzeća, upravljanja infrastrukturnim projektima, povezanih usluga pravnog savjetovanja, kao i razvoja stranih ulaganja na poljskom i hrvatskom tržištu općenito. Imamo široku mrežu klijenata iz različitih sektora, uglavnom iz prehrambene industrije i IT -a. Također organiziramo događaje i misije usmjerene na povezivanje poslovnih partnera, B2B sastanke i druge oblike međunarodnih poslovnih događaja.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 270 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se