Nazad na vijesti
Fortinet Security Day
17. travanj 2018.

Fortinet Security Day

AmCham podržava Fortinet Security Day. Fortinet, globalni lider u integriranim i automatiziranim rješenjima cybersecuritya, organizira 4. Fortinet Security Day događaj za najvažnije kupce i partnere.

Fortinet Security Day događaj će se održati u Zagrebu u hotelu Antunović 17. travnja 2018., a sastojat će se od jednog dana plenarnih sjednica i umrežavanja. Očekuje se oko 120 velikih i srednjih poduzeća iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Cilj događanja je predstaviti najnovije Fortinetove tehnologije, ali i podijeliti viziju i strategiju kompanije i poznavanje modernih sigurnosnih izazova s IT menadžerima, IT direktorima, CIO-ovima, CSO-ovima, menadžerima sigurnosti i mrežnim administratorima.

Na dnevnom redu događaja, jedan od glavnih govornika Patrick Grillo, viši direktor International Solutions Marketinga u Fortinetu, predstavit će koncept "Sigurnosna transformacija" kao ključnu komponentu strategije / implementacije digitalne transformacije (DX) bilo koje organizacije. Budući da se sigurnost dosljedno prepoznaje kao jedna od ključnih zapreka uspješnoj digitalnoj transformaciji, Patrick će objasniti zašto je važno razumjeti da osiguravanje DX napora ne može biti "posao kao i obično". Sigurnosna transformacija identificira i rješava ključne sigurnosne aspekte digitalne transformacije i uvodi viziju Fortinet Security Fabric za istinsku sigurnosnu transformaciju.

"Rado ćemo ponovno pozdraviti naše klijente i partnere na Fortinet Security Day-u u Zagrebu, to će biti izvrsna prilika za raspravu o glavnim IT sigurnosnim trendovima i dijeljenje iskustava. Neki od vas će sudjelovati na konferenciji četvrti put , što pokazuje da događaj dobiva sve veću prepoznatljivost i popularnost na tržištu ", kaže Tomislav Tucibat, Major Accounts Manager za jadransku regiju. "Vrlo smo uzbuđeni podijeliti ovaj jedinstveni trenutak sa svima vama."

Da biste se besplatno registrirali, posjetite web stranicu organizatora događaja: http://go.fortinet.com/LP=4539

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 220 članova, koji zapošljavaju više od 70.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se