natrag na listu članova

Geico Controls d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Automobilska industrija

Geico Taikisha Controls d.o.o., dio Geico Taikisha grupe, međunarodni je dobavljač tehnoloških rješenja za automatizaciju i upravljanje za industrijsku i logističku opremu koja se koristi u mnogim industrijama.

Naši visoko obučeni zaposlenici imaju dugogodišnje iskustvo prikupljeno na projektima diljem svijeta i sposobni su kreirati prilagođena i učinkovita rješenja. Imamo partnere u različitim zemljama diljem svijeta - naša globalna mreža temelj je našeg uspjeha. Naša tehnička podrška nikada nije daleko. Primjenjujući iskustva stečena u provedbi projekata na raznim kontinentima i unutar različitih kultura sposobni smo se prilagoditi formalnostima i procedurama svake zemlje i osigurati visoke standarde kvalitete. Ove standarde osiguravamo procesima stalnog poboljšanja. Prije realizacije bilo kojeg projekta radimo dubinsku analizu zahtjeva klijenta, nadalje analiziramo područja u kojima vidimo prostor za poboljšanje. Razvijamo najbolja rješenja – tehnički, funkcionalno i ekonomski – predlažući inovativnu tehnologiju po najnižoj mogućoj cijeni. Naš cilj je našim klijentima pružiti optimalna rješenja. Naš profesionalni pristup u razvoju individualnih rješenja nagrađen je zadovoljnim kupcima i ponovnim narudžbama.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se