natrag na listu članova

GlaxoSmithKline d.o.o.

Kategorija Corporate Member Industrija: Zdravstvo

GSK je globalna, znanošću vođena zdravstvena tvrtka s jedinstvenom misijom: pomoći ljudima da čine više, osjećaju se bolje i žive duže.

Poslujemo kroz 3 odvojena poslovna odjela koji istražuju, razvijaju i proizvode inovativne receptne lijekove, cjepiva kao i proizvode za samoliječenje, njegu i očuvanje zdravlja. GSK odjel za receptne lijekove raspolaže širokim portfeljem inovativnih i etabliranih proizvoda s uspostavljenom liderskom pozicijom u liječenju respiratornih bolesti i HIV-a. Naši napori u istraživanju i razvoju usmjereni su na znanost u području imunologije, korištenja genetike i naprednih tehnologija. GSK odjel cjepiva raspolaže širokim portfeljem već etabliranih cjepiva, a usmjereni smo i na daljnji istraživački rad kako bi omogućili cjeloživotnu zaštitu od što većeg broja zaraznih bolesti. Na tržištu proizvoda za samoliječenje, njegu i očuvanje zdravlja GSK je prisutan kroz inovativni portfelj proizvoda za široku upotrebu, kao i stručno preporučenih brendova u području oralnog zdravlja, liječenja boli, smetnji disanja, zdravlja kože te probave. Naše vrijednosti i očekivanja su u srcu svega što radimo i pomažu nam odrediti našu kulturu - kako bi zajedno mogli činiti izvanredne stvari za naše bolesnike i korisnike i učiniti GSK odličnim mjestom za rad. Naš cilj je biti jedna od najinovativnijih, najuspješnijih i najpouzdanijih medicinskih tvrtki na svijetu i u Hrvatskoj.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se