GM Breakfast - rujan u Splitu

GM Breakfast je malo i neformalno okupljanje glavnih direktora kompanija članica AmCham-a.

Ovo jutarnje neformalno druženje okupit će manji broj vodećih ljudi poduzeća iz različitih sektora i profila tvrtki. Cilj je da se u užem krugu predstavnici tvrtki s par riječi predstave, daju svoje viđenje situacije u sektoru u kojem rade, te poslovna očekivanja u sljedećih 6 mjeseci. AmCham će dati informaciju o aktivnostima vezano na poslovnu klimu, te nakon toga slijedi otvorena diskusija. Trajanje je oko 90 minuta te je sudjelovanje besplatno. Događanje okuplja članove AmCham-a i one koje AmCham zasebno pozove.

  • 20. rujan 2019
  • 09:00h - 10:30h
  • Hotel Park, Hatzeov perivoj 3, Split
Pridružite se ovom događanju 2019-09-2009:00 2019-09-2010:30 Europe/Zagreb GM Breakfast - rujan u Splitu GM Breakfast je malo i neformalno okupljanje glavnih direktora kompanija članica AmCham-a. Hotel Park, Hatzeov perivoj 3, Split American Chamber of Commerce in Croatia info@amcham.hr
Tko može sudjelovati?

Prijave su otvorene za vodeće ljude poduzeća kompanija članica AmCham-a ili na poziv AmCham-a.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 240 članova, koji zapošljavaju više od 80.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se