GM Brunch Split - 10. lipnja

GM Brunch je malo i neformalno okupljanje glavnih direktora kompanija članica AmCham-a.

Ovo jutarnje neformalno druženje okupit će manji broj vodećih ljudi poduzeća iz različitih sektora i profila tvrtki. Cilj je da se u užem krugu predstavnici tvrtki s par riječi predstave, daju svoje viđenje situacije u sektoru u kojem rade, te poslovna očekivanja u sljedećih 6 mjeseci. AmCham će dati informaciju o aktivnostima vezano na poslovnu klimu, te nakon toga slijedi otvorena diskusija. Trajanje je oko 90 minuta te je sudjelovanje besplatno. Događanje okuplja članove AmCham-a i one koje AmCham zasebno pozove.

  • 10. lipanj 2022
  • 11:00h - 13:00h
  • Hotel Park, Hatzeov perivoj 3, Split
Pridružite se ovom događanju 2022-06-1011:00 2022-06-1013:00 Europe/Zagreb GM Brunch Split - 10. lipnja GM Brunch je malo i neformalno okupljanje glavnih direktora kompanija članica AmCham-a. Hotel Park, Hatzeov perivoj 3, Split American Chamber of Commerce in Croatia info@amcham.hr
Tko može sudjelovati?

Prijave su otvorene za vodeće ljude poduzeća kompanija članica AmCham-a ili na poziv AmCham-a.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 270 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se