Godišnja sjednica Skupštine

Američka gospodarska komora u Hrvatskoj je održala godišnju Skupštinu na kojoj su predstavljene aktivnosti Komore i financijsko izvješće, te su glasovanjem članova izabrana četiri člana Vijeća upravitelja Komore na mandat od dvije godine:

  • Predsjednica: Ruža Tomić Fontana, Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o.
  • Tajnik-rizničar: Mihael Furjan, Pliva Hrvatska d.o.o.
  • Članovi Vijeća bez portfelja: Anita Letica, Philip Morris Zagreb d.o.o. i Miodrag Matijaca, Teknoxgroup Hrvatska d.o.o.

AmCham je i ove godine zabilježio rast članstva te predstavlja poduzeća koja zapošljavaju više od 88.000 ljudi, što je dokaz kontinuirane kvalitete rada. Više od 250 članova Američke gospodarske komore čine poduzeća iz Sjedinjenih Američkih Država, Hrvatske, kao i druga međunarodna poduzeća. Kao najstarija strana komora u Hrvatskoj AmCham već više od 20 godina snažno doprinosi unaprjeđenju poslovanja kroz zagovaranje najboljih poslovnih praksi kao i niza preporuka za pozicioniranje Hrvatske kao privlačne destinacije za ulaganja te se svojim radom istaknuo kao jedna od najuspješnijih poslovnih organizacija privatnog sektora Hrvatske. Ovo su zavidni rezultati pogotovo kada se uzme u obzir da je AmCham nezavisna, neprofitna i nevladina poslovna organizacija koja se financira isključivo od strane svojih članova.

  • 26. studeni 2019
  • 16:00h - 19:00h
  • Esplanade Zagreb Hotel, Mihanovićeva 1
Rasprodano

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 85.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se