natrag na listu članova

GTC Matrix d.o.o.

Kategorija Patron Member Industrija: Nekretnine

GTC grupa vodeći je investitor i developer poslovnih nekretnina fokusiran na tržištu Središnje i Istočne Europe. GTC je osnovan 1994. godine i od tada je razvio više od 74 poslovnih projekata kao i 400.000 m2 stambenog prostora.

Danas grupa aktivno upravlja portfeljem od 45 poslovnih projekata koje pružaju više od 715.000 m2 uredskog i maloprodajnog prostora visoko zahtjevnim zakupnicima u Poljskoj, Budimpešti, Bukureštu, Beogradu, Zagrebu i Sofiji. Grupa je uvrštena na popis na varšavskoj burzi. GTC je na hrvatskom tržištu aktivan od 2004. godine i od tada je razvio brojne projekte, uključujući Avenue Mall. Njegov posljednji projekt, Matrix Office Park, najsuvremenije je poslovno središte koje se sastoji od dvije zgrade koje u cijelosti pokrivaju približno 21.500 m2 kvalitetnog uredskog prostora, kao i više od 540 parkirnih mjesta i zelene površine. Matrix Office Park nalazi se u zagrebačkoj poslovnoj četvrti u blizini križanja Slavonske avenije te Heinzelove i Radničke ulice, udaljen samo nekoliko minuta od međunarodne zračne luke Zagreb. Tijekom projektiranja i gradnje zgrada velika je pažnja bila posvećena poštivanju okoliša i slijeđenju najboljih praksi u pogledu održivosti i energetske učinkovitosti. Činjenica da su obje zgrade postigle LEED Platinum certifikat dodijeljen od strane Američkog savjeta za zelenu gradnju (USGBC) dokaz je da je navedeno ostvareno na najvišoj razini. LEED Platinum certifikat pruža potvrdu od strane svjetski poznate organizacije da su zgrade razvijene na najodrživiji način uzimajući u obzir potrošnju vode, energetsku učinkovitost, odabir organskih i sigurnih materijala, kvalitetu zraka i prirodno osvjetljenje, što sve čini Matrix Office Park učinkovit, produktivan i zdrav radni prostor za njegove zakupnike. Implementaciju inovativnih i visoko ekoloških rješenja prepoznale su mnoge tvrtke, uključujući, između ostalih, BASF, City Connect, Generali, L’Oreal, Olympus, Spaces (Regus) i VeniTure, koji su ujedno i naši zakupnici. Mi u GTC-u posvećeni smo kontinuiranom razvoju kvalitetnih zgrada koje pružaju ugodno i zdravo okruženje svima onima koji u njima borave.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 300 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se