Nazad na vijesti
HashiCorp i ALFATEC Group su sklopili partnerstvo: Zajedno smo kako bismo zaštitili sve vaše tajne, sa programom Vault
12. siječanj 2021.

HashiCorp i ALFATEC Group su sklopili partnerstvo: Zajedno smo kako bismo zaštitili sve vaše tajne, sa programom Vault

ALFATEC Group s ponosom predstavlja novo partnerstvo sa HashiCorpom. Sinergija dviju tvrtki donijeti će novu vrijednost svojim klijentima.

Svako nezaustavljivo partnerstvo počinje sa jakom vezom. Naša je odgovornost razumjeti potrebe klijenata i zato će povezivanje sa HashiCorpom – liderom u multi-cloud infrastrukturi automatizacijskog softvera – omogućiti klijentima da osiguraju i pokrenu bilo koju infrastrukturu,  za sve željene aplikacije.

Mark Mason, stariji partner direktor za Europu, Bliski istok i Afriku:
“Motivirani partneri ključ su uspjeha za rast HashiCorpa u novim regijama. Zadovoljstvo nam je poželjeti dobrodošlicu Alfatecu u partnersku mrežu HashiCorpa, našeg prvog partnera u regiji Adriatic. S više od 30 godina iskustva u IT-u i sigurnosti, njihov talentirani tim stručnjaka spreman je savjetovati i odgovoriti na potrebe korisnika o upravljanju tajnama, enkripciji i naprednoj zaštiti podataka. A sve to dio je HashiCorpovog Vaulta. Veselimo se bliskoj suradnji kako bi korisniku osigurali okruženje u novom modelu zasnovanom na oblaku.”

Marko Kornfeld, direktor ALFATEC Groupa:
Kao direktor tvrtke, iznimno sam ponosan što možemo obznaniti sklapanje partnerstva s tvrtkom HashiCorp za regiju Adriatic. ALFATEC Group je sve češće – i to u ranijoj fazi – uključen u procese s klijentima kojima su potrebna inovativna rješenja. Vjerujemo da je softver HashiCorpa sljedeći korak u našem rastu te da će ubuduće stvarati vrijednost za naše klijente.”

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se