natrag na listu članova

Hewlett-Packard d.o.o. - Hewlett Packard Enterprise

Kategorija Patron Member Industrija: Informacijska tehnologija

Hewlett Packard Enterprise (HPE) vodeće je tehnološko poduzeće u industriji koje omogućava korisnicima da brže dospiju dalje.

Hewlett Packard Enterprise (HPE) vodeće je tehnološko poduzeće u industriji koje omogućava korisnicima da brže dospiju dalje. Posjedujemo najširi asortiman u industriji, uključujući primjenu u oblaku, podatkovne centre i aplikacije za radne stanice, a naša tehnologija i usluge pomažu korisnicima diljem svijeta u povećanju učinkovitosti, produktivnosti i sigurnost informacijske tehnologije. HPE je predvodnik u većini tržišnih segmenata u kojima pruža usluge – prvi je u području poslužitelja, a drugi u područjima umrežavanja, ukupne pohrane i usluga informacijske tehnologije. Više od 80 posto poduzeća s popisa 500 najboljih poduzeća prema časopisu Fortune klijenti su društva HPE Enterprise Services. HPE-ove poslužitelje upotrebljava 100 % vodećih 10 globalnih proizvođača. HPE ima drugi najveći tim za sigurnosne operacije, s više od 5000 stručnjaka posvećenih sigurnosti. HPE ima snažnu i uravnoteženu mješavinu prihoda od proizvoda i usluga: Enterprise Grupa (50 %), Enterprise usluge (37 %), softver (7 %) i financijske usluge (6 %). Predsjednica uprave i glavna izvršna direktorica HPE-a je Meg Whitman, a sjedište poduzeća nalazi se u Palo Altu, u Kaliforniji.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 230 članova, koji zapošljavaju više od 80.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se