natrag na listu članova

Hotel Le Premier d.o.o.

Kategorija Small Business Member Industrija: Ugostiteljstvo

Naš jedinstveni hotel očekuje Vas u samom središtu grada Zagreba, udaljenom samo 800 m od glavnog zagrebačkog trga i samo 500 m od poznatog trga Zrinjevac.

Smješten je u palači 20. stoljeća koja je pretvorena u luksuzni butik hotel sa šezdeset soba i penthouse predsjedničkim apartmanom. Moderne sobe s visokim stropovima i velikim prozorima dizajnirane su tako da udovolje svim potrebama gostiju tijekom boravka. Svaka soba nudi vlastitu kupaonicu s walk-in tušem ili kadom, sušilo za kosu, mini bar, radni stol i klimu. Na raspolaganju gostima su restoran, Bar & Cigar Lounge, prostor za opuštanje i fitnes. Le Premier restoran pod vodstvom šefa kuhinje Stefana Cosattinia čija je kuhinja nagrađena s dvije Michelinove zvjezdice nudi izvanrednu prezentaciju visoko kvalitetne hrane upotpunjenu s sofisticiranom uslugom i vinskom kartom kao stalnom težnjom prema savršenstvu.

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 250 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se