Vodeća međunarodna poslovna organizacija u Hrvatskoj

Mi smo glas međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj i prvi izbor u zagovaranju javnih politika.

Mi smo glas međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj i prvi izbor u zagovaranju javnih politika.

Povezujemo poslovne lidere, omogućavamo pristup dionicima i olakšavamo dijeljenje znanja. Osiguravamo da naši članovi imaju priliku sudjelovati u zakonodavnom procesu i pridonijeti razvoju hrvatskog gospodarstva i društva.

/

iskustva članova

Gaetano Massara, predsjednik uprave za jugoistočnu Europu
General Electric Hrvatska d.o.o.

Kao vodeća digitalna industrijska tvrtka koja posluje kroz više sektora i pokriva cijeli lanac vrijednosti od nabave i proizvodnje, do marketinga i post prodajnih aktivnosti, za GE ima smisla biti član poslovnog udruženja samo ako nam ono može pružiti vrijednost. Promicanje reformi kroz stajališta, otvaranje vrata na najvišoj razini u političkoj i korporativnoj sferi, pružanje učinkovite platforme za utjecajna korporativna ili tematska događanja, to su sve područja u kojima se AmCham Hrvatska pokazao nezamjenjivim partnerom za GE u Hrvatskoj. Nakon nekoliko godina članstva u AmCham Hrvatskoj, sa sigurnošću možemo potvrditi da je ovo bilo izvrsno ulaganje.

upoznajte naše članove

iskustva članova

Ron B. Given, Branch Managing Partner, Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG-Podružnica Zagreb
Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG-Podružnica Zagreb

AmCham je bila prva organizacija s kojom sam se susreo i pridružio joj se kad sam stigao u Zagreb iz Chicaga, i drago mi je što sam to učinio. Jednostavno nema boljeg načina da se brzo i temeljito uđe u tok hrvatskog poslovnog i društvenog života. To je izvrsna organizacija s prvoklasnim timom.

upoznajte naše članove

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 220 članova, koji zapošljavaju više od 70.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se