2017./2018. Boardroom Discussions: Digitalna transformacija

Velika nam je čast najaviti novu seriju događanja koja počinje ove jeseni. Događanja su namjenjena predsjednicima uprava, članovima uprava te glavnim direktorima tvrtki članica Američke gospodarske komore zainteresiranima čuti o trendovima vezanim uz digitalnu transformaciju i koracima operativnog planiranja od lidera u IT sektoru, vodećih tvrtki za savjetovanje u menadžmentu te njihovih kolege iz drugih industrija.

Sudionici će raspravljati o utjecaju digitalne transformacije na angažiranost klijenata, digitalne proizvode i usluge, operativne rezultate ili tradicionalne poslovne modele. Za digitalnu transformaciju potrebno je snažno vodstvo koje će pokretati promjene i vizija u vezi dijelova tvrtke koje se žele transformirati.

Boardroom Discussions događanja su visoke razine, a njihovo sponzoriranje donosi veliku vidljivost i istaknutost. Stoga smo pripremili Prilike za sponzorstvo kako bi se vaša tvrtka predstavila tvrtkama članicama Američke gospodarske komore i široj poslovnoj publici, s obzirom na to da će AmCham putem medija promovirati događanja i govornike.

AmCham je osmislio ova događanja za male grupe kako bi se omogućile otvorene i aktivne rasprave. Događanja su besplatna i održavat će se svaki mjesec u prostorima Američke gospodarske komore.

  • 28. rujan 2017. - Današnje digitalno doba, Enrico Benni (Senior Partner, McKinsey & Company)
  • 19. listopad 2017. - Transformacija poslovnih modela, Ivan Vidaković (Digital Transformation Director, CEE Multi-Country Europe, Microsoft) & Davor Tremac (General Manager SEE, UBER) 
  • 29. studeni 2017. - Stvaranje vrijednosti iz podataka, Dražen Oreščanin (Predsjednik Uprave, Poslovna inteligencija)
  • 14. prosinac 2017. - Korisničko iskustvo koje omogućuju digitalni podaci, Damir Zec (Poslovni direktor, IBM Hrvatska)
  • 30. siječanj 2018. - Sigurnost i privatnost podataka, Tomislav Tucibat (Major Accounts Manager Adriatics, Fortinet)
  • 22. veljača 2018. - Budućnost rada, Bojan Poljičak (Direktor, Adecco) & Leo Mršić (Direktor, AlgebraLab)
  • 15. ožujak 2018. - Strategija za razvoj digitalnog poduzeća, Mario Žižek (Predsjednik Uprave, Addiko Bank Hrvatska) & Miroslav Šaban (Head of Government/Public Affairs, Philips Central and Eastern Europe)
  • 12. travanj 2018. - Stvaranje digitalne organizacije, Tomislav Čorak (Principal, The Boston Consulting Group) 
  • 18. svibanj 2018. - Završno događanje: Digitalna budućnost, Jurica Novak (Managing Partner za središnju Europu, McKinsey & Company)

Poslovna delegacija u Silicijsku dolinu, lipanj 2018.

Američka gospodarska komora planira organizirati poslovnu delegaciju u San Francisco/Silicijsku dolinu za članove uprava tvrtki članica AmCham-a kako bi imali priliku vidjeti digitalnu transformaciju na njenom izvorištu. Pri vođenju vlastitih projekata, uvijek je korisno proučiti kako druge tvrtke pristupaju tom izazovu. Pružit ćemo detaljniji uvid u neke od najuzbudljivijih i najuspješnijih postupaka transformacije u raznim industrijama.

 

 

Učlanite se

Pridružite se vodećoj međunarodnoj poslovnoj zajednici u Hrvatskoj.

Od 1998. godine AmCham Hrvatska predstavlja poslovne interese američkih, međunarodnih i hrvatskih poduzeća. S više od 280 članova, koji zapošljavaju više od 91.000 osoba, glas smo međunarodnih poduzeća u Hrvatskoj. Prvi smo izbor međunarodnih poduzeća u zagovaranju javnih politika.

pridružite nam se